در زمان های نخست ورود این محصول به بازار، معرفی چندان کاملی از آن صورت نپذیرفت و همین موضوع باعث شد تا افراد در خصوص ایمنی آن کمی حساس شوند. که این موضوع در نهایت منجر به عدم استقبال از سوی مخاطبان به خصوص کودکان و خردسالان شد، چراکه والدین به شدت نگران ایمنی این وسیله ورزشی بودند. در حال حاضر اما وضع کمی متفاوت است، و استفاده از اسکوتر برقی در بین کاربران رواج یافته است. اگرچه اسکوترهای برقی از نظر ظاهری یکسان به نظر می رسند، اما هر کدام ویژگی هایی دارند که می بایست مورد توجه قرار گیرند. در ادامه با مهمترین فاکتورهای خرید اسکوتر برقی مناسب آشنا خواهید شد.
ابعاد و وزن اسکوتر برقیابعاد اسکوتر برقی از این جهت که حمل و جابه جایی راحت تری داشته باشد حائز اهمیت است. به عنوان مثال برخی اوقات نیاز است بتوان اسکوتر را با دست حمل نمود و یا در صندوق عقب خودرو جای داد. بنابراین ابعاد و بخصوص وزن اسکوتر برقی دارای اهمیت می باشد. در ساخت اسکوترهای برقی امروزی سعی براین بوده است تا علاوه بر حفظ ابعاد استاندارد که چیزی در حدود 50 سانتی متر در طول و 20 سانتی متر در عرض می باشد، وزن آن نیز از حدود 8 کیلوگرم بیشتر نباشد.
میزان وزن قابل تحمل اسکوتر برقیشاید مهمترین فاکتور انتخاب اسکوتر برقی، میزان وزن قابل تحمل توسط آن باشد. در واقع این فاکتور بیان کننده میزان تناسب آن با افراد استفاده کننده از این محصول است. به طوری که اسکوترهای ویژه کودکان معمولا وزن کمتری را می توانند جابه جا کنند و همین موضوع نیز باعث کاهش ابعاد و همچنین قیمت آن شده است. بازه استاندارد برای میزان تحمل وزن توسط اسکوتر بین 100 تا 150 کیلوگرم می باشد. البته اسکوترهای مخصوص کودکان تا 75 کیلوگرم وزن را می توانند جابه جا کنند. اما عمده اسکوترهای با سایز فری سایز، همان بازه 100 تا 150 کیلوگرم را می توانند تحمل کنند.
قدرت موتور اسکوتر برقیقدرت موتور اسکوتر برقی نسبت مستقیمی با میزان وزن قابل تحمل دارد. در واقع هرچه قدرت موتور بالاتر باشد، امکان جابه جایی وزن بیشتر نیز میسر می شود. به طور معمول اسکوترهای موجود در بازار، قدرتی در بازه 100 تا 150 وات دارند که برای جابه جایی وزن های 100 تا 150 کیلوگرم مناسب می باشد. بنابراین متناسب با نیاز خود می توانید اسکوتر برقی با قدرت مناسب را انتخاب نمایید. لازم به ذکر است اسکوترهایی تحت عنوان اسکوتر آفرود نیز در بازار وجود دارند که از توان موتور بالایی برخوردار هستند.
مدت زمان شارژ شدن باتری اسکوتر برقیباتری اسکوتر برقی از جمله از اصلی ترین اجزای هر اسکوتر می باشد. میزان ظرفیت این باتری از این جهت که چه مقدار می تواند شارژ نگه دارد حائز اهمیت است. اما نکته مهمتر مدت زمان فول شارژ شدن باتری اسکوتر برقی می باشد. چراکه هرچه در زمان کوتاه تری این فرآیند طی شود، میزان کاربرد پذیری اسکوتر بیشتر خواهد بود. به طور معمول بین 1.5 تا 2 ساعت زمان برای شارژ کامل باتری اسکوتر برقی نیاز است. اما چنانچه در بازار با اسکوتری مواجه شدید که در مدت زمان کمتر می تواند شارژ شود، حتما آن را جز گزینه های خرید خود قرار دهید.
جنس بدنه اسکوتر برقیبه جهت حفظ وزن اسکوترهای برقی، برای ساخت بدنه آن معمولاً از PVC مقاوم و یا پلاستیک سخت استفاده می شود. در برخی موارد نیز شاهد استفاده از فلز آلومینیوم در ساخت بدنه اسکوتر (بخصوص اسکوترهای برقی دارای دسته و فرمان) هستیم. که تمامی موارد ذکر شده از کیفیت قابل قبولی برخوردار هستند.
حداکثر سرعت اسکوتر برقیحداکثر سرعت اسکوتر برقی وابسته به وزن و قدرت موتور می باشد. اما به طور معمول اسکوترهای برقی می توانند تا سرعت 10 کیلومتر در ساعت حرکت کنند. چراکه علاوه بر قدرت موتور، حفظ ایمنی استفاده کننده نیز مورد توجه سازندگان می باشد. پیشنهاد ما نیز این است که سراغ اسکوترهای برقی با توان سرعت های بیشتر از 10 کیلومتر نروید. تا علاوه بر حفظ ایمنی خود، هزینه کمتری نیز پرداخت کرده باشید.
برندهای زیادی در بازار اسکوترهای برقی وجود دارد، اما از جمله معتبرترین برندهای فعال در این حوزه می توان به شیائومی (Xiaomi)، اسکولنس (Scoolance)، ایرویل (Airwheel)، ام اس تی (MST)، راب استپ (Robstep)، میجیا (Mijia)، پلی فکتوری (Playfactory) و آرورا (Arura) اشاره نمود.
در ادامه با آفردیلی همراه باشید تا با 10 مدل از بهترین و پرفروش ترین انواع اسکوتر برقی به همراه لیست قیمت هر یک آشنا شوید.
هنوز نظری برای این کد تخفیف ثبت نشده است :(