در این بین شاید یکی از اساسی ترین ابزاری که هر فرد برای پخت شیرینی و کیک لازم دارد، قالب شیرینی پزی باشد. این ابزار کمک می کند تا علاوه بر راحتی بیشتر، بتوان فرم و اشکال مختلفی را به شیرینی ها و کیک ها داد تا زیبایی آن ها دوچندان شود. انواع مختلفی از قالب شیرینی پزی در بازار وجود دارد که هر کدام با اهداف متفاوتی ایجاد شده اند. در ادامه به طور مختصر، تعدادی از انواع پرکاربرد قالب شیرینی پزی را معرفی خواهیم کرد:
این قالب که از انواع ساده قالب شیرینی پزی به حساب می آید و معمولاً از جنس تفلون ساخته می شود. از این نوع قالب بیشتر برای تهیه کیک، چیز کیک و انواع دسر استفاده می شود. نکته قابل توجه در استفاده از این نوع قالب این است که در صورت استفاده آن در فر، حتما کف و دیواره های آن را کاغذ روغنی قرار دهید، در غیر این صورت ممکن است مواد کیک از کناره های آن بیرون ریخته و یا بسوزد.
این نوع قالب که اخیر بسیار مورد توجه قنادان بخصوص کسانی نسبت به تهیه کیک خانگی اقدام می کنند، قرار گرفته است. دلیل این موضوع نیز استفاده راحت و تنوع در شکل و ظاهر قالب می باشد. قالب های سیلیکونی (که بعضاً به عنوان قالب های ژله ای نیز شناخته می شوند) هیچ نیازی به چرب کردن و یا آرد پاشی قبل از استفاده ندارد و پس از پخت هر نوع کیکی، به راحتی می توان آن را از قالب جدا کرد.
یکی از قدیمی ترین انواع قالب شیرینی پزی، قالب های فشاری است که با اشکال مختلفی در بازار قابل تهیه بوده و به شما کمک می کند تا به راحتی خمیر شیرینی یا بیسکویت را با شکل دلخواه جدا کرده و آن را در فر قرار دهید. به صورت معمول این نوع قالب از جنس استیل ساخته می شود اما ممکن است مدل هایی از آن با جنس پلاستیک نیز در بازار بیابید.
باید توجه داشته باشید که انواع مختلف دیگری از قالب شیرینی پزی در بازار وجود دارد، از جمله این قالب ها می توان به قالب مافین، قالب لوف، قالب کیک میان تهی، قالب پای و تارت و... اشاره نمود.
از جمله برندهای معروف ساخت قالب شیرینی پزی نیز می توان گواردینی، پرانی، تفال، آداک، آر ال، ایکیا، متالتکس، سیلیکومارت و... را نام برد.
در ادامه با آفردیلی همراه باشید تا با قالب های شیرینی پزی محبوب و پرفروش به همراه لیست قیمت آشنا شوید.
هنوز نظری برای این کد تخفیف ثبت نشده است :(