راهنمای خرید هندزفری باسیم و هندزفری بلوتوث به همراه لیست قیمت

راهنمای انتخاب نوع هندزفری (باسیم یا بیسیم بودن)

پیشرفت تکنولوژی همواره با آسان تر کردن زندگی انسان ها همراه است. موردی که حوزه هندزفری های موبایل را نیز تحت تاثیر قرار داده است. در ابتدا تنها هندزفری های باسیم در بازار وجود داشت که به طور معمول از جک 3.5 میلی متری برای اتصال به دستگاه های مختلف استفاده می کردند. طبیعتا وجود سیم به خصوص به هنگام انجام چند فعالیت به طور همزمان (مانند ورزش کردن و گوش دادن به موزیک) می تواند تجربه بدی از استفاده هندزفری برای هر فرد داشته باشد. البته وجود سیم در هندزفری مزیت هایی نیز به همراه دارد که از این بین می توان به امکان اتصال به تمامی دستگاه ها مانند آیپاد و mp3 playerها، عدم نیاز به شارژ و امکان استفاده نامحدود، کیفیت صدای بالاتر و نویز کمتر و... اشاره نمود.

اما امروزه شاهد گسترش هندزفری های بیسیم هستیم. این هندزفری ها امکانات جالب توجهی به همراه دارند که مهمترین آن امکان بهره مندی از هندزفری حتی در فاصله های دورتر (به طور معمول تا 10 متر) می باشد. به طور کلی هندزفری های بیسیم از طریق بلوتوث به تلفن همراه شما وصل شده و امکان بخش موزیک و یا مکالمه را برای شما میسر می سازد. از این رو به هندزفری های بیسیم، هندزفری بلوتوث نیز می گویند. در صورت استفاده از هندزفری بیسیم امکان قرارگیری راحت تلفن همراه در جیب و یا کیف وجود دارد. به علاوه به هنگام انجام فعالیت های مختلف مانند دویدن، پیاده روی، ورزش در باشگاه و... جلوی دست و پای شما را نمی گیرد. اما مهمترین محدودیت این نوع از هندزفری باتری آن و نیاز به شارژ کردن می باشد.

طبیعتا برای برقراری اتصال هندزفری با گوشی موبایل نیاز به انرژی وجود دارد که هندزفری های بیسیم این انرژی را از طریق باتری های خود تامین می کنند. درست است که هندزفری های امروزی در بحث کارایی و نگهداشت باتری پیشرفت های زیادی داشته اند، اما با این حال در صورت تمام شدن باتری هندزفری و عدم دسترسی به منبع برق برای شارژ مجدد، امکان استفاده از هندزفری وجود نخواهد داشت. ضمن اینکه امکان استفاده و شارژ به صورت همزمان در هندزفری های بیسیم میسر نیست. بنابراین قبل از خرید هندزفری، نیاز خود را به طور دقیق بررسی کنید و ببینید کدام نوع با توجه به مصرف و نیازهای شما، مناسب تر است.

راهنمای انتخاب تنوع سایز سری های هندزفری

از آنجایی که ابعاد گوش انسان ها با یکدیگر متفاوت است، تولید کننده های هندزفری معمولا با ارائه چند سری به همراه سری اصلی، امکان استفاده از مناسب ترین سری را به کاربر می دهد. بنابراین به هنگام خرید هندزفری به این نکته توجه داشته باشید. چراکه عدم تناسب اندازه هندزفری با گوش شما، قطعا تجریه ناخوشایندی را به همراه دارد.

مقاومت هندزفری در برابر رطوبت و مایعات

از آنجایی که استفاده از هندزفری در شرایط گوناگون گسترش پیدا کرده است، توجه به این نکته ضروری است که در صورت استفاده مداوم و یا انجام ورزش های مختلف، عرق کردن گوش آیا به هندزفری آسیب می رساند یا خیر. از آنجایی که یکی از استفاده های اصلی هندزفری ها گوش کردن موزیک به هنگام فعالیت های ورزشی است، مقاومت در برابر رطوبت و مایعات از اهمیت بالایی برخوردار است.

میزان ظرفیت باتری هندزفری (در هندزفری های بیسیم)

همان طور که پیش تر نیز اشاره شد، یکی از اصلی ترین محدودیت های هندزفری بیسیم، باتری آن می باشد. بنابریان توجه به میزان ظرفیت باتری و مدت زمان نگهداری شارژ توسط هندزفری مهم است. هندزفری های موجود در بازار، به طور معمول 4 تا 12 ساعت امکان استفاده را محیا می سازند. ضمن اینکه کیس نگهداری برخی از هندزفری های بیسیم دارای باتری جداگانه می باشد تا در زمانی که از هندزفری استفاده نمی کنید و آن را در جای خود قرار داده اید، هندزفری های شما مجددا شارژ شود. 

کیفیت میکروفن هندزفری

یکی از اصلی ترین تفاوت های هدفون با هندزفری، دارا بودن میکروفن و امکان مکالمه در هندزفری می باشد. قابلیتی که می تواند برای برخی از افراد ضروری باشد. بنابراین کیفیت میکروفن موجود در هندزفری بسیار با اهمیت است. حتما قبل از خرید هندزفری در صور امکان این مورد را بررسی و تست کنید.

سایر ویژگی های هندزفری

در پایان لازم است اشاره کنیم که هندزفری های امروزی از امکانات بالایی برخوردار هستند و روز به روز به ویژگی های آن های اضافه می شود. از جمله این ویژگی های می توان به حذف نویز، عایق بندی صدا، قابلیت کنترل موزیک (عقب و جلو بردن) و تغییر صدای موزیک در حال پخش و... اشاره نمود.

از جمله بهترین برندهای هندزفری موجود در بازار نیز می توان به سامسونگ (Samsung)، اپل (Apple)، شیائومی (Xiaomi)، تسکو (TSCO)، جبرا (Jabra)، بیتس (Beats)، ال جی (LG) و... اشاره نمود.

در ادامه با آفردیلی همراه باشید تا با بهترین و پرفروش ترین هندزفری های موجود در بازار به همراه لیست قیمت هر یک آشنا شوید.

آخرین مطالب

نظرات کاربران در خصوص راهنمای خرید هندزفری باسیم و هندزفری بلوتوث به همراه لیست قیمت

هنوز نظری برای این کد تخفیف ثبت نشده است :(